Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Όλα τα παραμύθια έχουν ένα τέλος...

 Το σιχαμερό γυναικοκεντρικό κατεστημένο θα πέσει... Θα αφανιστεί! Είναι ζήτημα χρόνου....

Θα γκρεμιστεί μαζί με την παρακμή που έφερε σε όλους τους τομείς, από την επιστήμη μέχρι τις τέχνες..

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα ζω για να δω την πτώση του, αλλά θα δουλέψω, όσο και με όποιον τρόπο μπορώ, ούτως ώστε να συνεισφέρω στον πολυπόθητο, μελλοντικό φούντο που θα φάει!! Κυρίως, γελοιοποιώντας το για τις θεωρητικές και πρακτικές του αντιφάσεις... Έχω αρχίσει και θα μοιράσω πολύ "πόνο" και τώρα και στο μέλλον. Και έναν να επηρεάσω είναι κέρδος για μένα! Το δηλητήριο που με "τάισαν" θα τους δώσω εβδομηκοντάκις επτά φορές επαυξημένο!!! Μέχρι να το νιώσουν στο πετσί τους και να μάθουν τι σημαίνει να πονάς... αυτά τα βρωμοανθρωποειδή.., που νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα μουνί κατέκτησαν τον κόσμο! Δεν μπορούν όλοι να αυτοεξαπατηθούν μια ολόκληρη ζωή.. Αν είναι ένα πράγμα, για το οποίο είμαι περήφανος για τον εαυτό μου είναι που κατάφερα να αντικρίσω την πραγματικότητα ΩΣ ΕΧΕΙ! Να την ονοματίσω ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!! Αρρώστησα, βέβαια, ψυχολογικά, το πλήρωσα και το πληρώνω, αλλά τουλάχιστον γνωρίζω με μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!

Δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε πολλοί! Ήδη στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει κινήματα αντρών, άλλα περισσότερα κι άλλα λιγότερο ακραία, που τα μέλη τους χαρακτηρίζει ένα κοινό: σιχάθηκαν τη συμπεριφορά των σημερινών γυναικών και δε θέλανε να παραμείνουν μουνόδουλοι, δίνοντας άφεση αμαρτιών στην κάθε τυχάρπαστη, απλά επειδή θέλουν να βάλουν το πουλάκι τους σε μια τρύπα!!

Δες τις σημερινές που κυκλοφορούν με σκύλους αντί για άντρες! Δεν είναι η ευαισθησία τους που υπερπερισσεύει!! Τους σκύλους τους παίρνουν επειδή ακριβώς θέλουν ένα "πλάσμα" να το έχουν του χεριού τους!!

Αλλά έννοια τους και τη λυπητερή θα την πληρώσουν... Η ημερομηνία λήξης τους έρχεται μετά τα 35!! Κανείς φεμιν(αζ)ισμός δεν θα το αλλάξει αυτό... Μόνο ο εγωισμός τους θα τις καταφέρει να αυτοπαραμυθιάζονται μέχρι τα 60!!

Δεν τις λυπάμαι καθόλου!!!

Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου